Acties

Flyer Wijnactie Rotary

Coole wijnen warme doelen

Genieten van uitstekende wijn tijdens de feestdagen en tegelijk uw goed hart laten spreken? Dat kan dankzij de eerste wijnactie “COOLE WIJNEN WARME DOELEN” van Rotary Club Dendermonde.

In samenwerking met de gereputeerde wijnhandel “Caves de France” hebben we een waaier aan witte en rode wijnen geselecteerd, voor ieders smaak en budget.

Onze goede doelen

De opbrengst van deze wijnactie gaat integraal en rechtstreeks naar onder meer:

komoptegenkanker

De 1000 km voor
Kom op tegen Kanker

Patiënten en naasten steunen, opkomen voor patiëntenrechten, onderzoeksprojecten financieren, helpers ondersteunen en kanker voorkomen. Elk jaar fietst onze club met een aantal ploegen de befaamde “1000 km voor Kom Op Tegen Kanker”.

mega

M.E.G.A.

Het M.E.G.A.-project gaat ervan uit dat preventie gericht moet zijn op het promoten van ‘gezond gedrag’ en het maken van ‘gezonde keuzes’. Het is een programma tot ontwikkeling van sociale en persoonlijke vaardigheden voor leerlingen van het zesde leerjaar basisonderwijs.

Tondeldoos_Logo2

Kinderfonds De Tondeldoos VZW

Kinderfonds De Tondeldoos VZW komt al meer dan 15 jaar op voor de belangen van kinderen en gezinnen in armoede in Groot-Dendermonde en ondersteunt hen op psychisch, sociaal, materieel en financieel vlak. Bijzondere aandacht gaat uit naar de kinderen, omdat kinderen die opgroeien in armoede een groter risico lopen om in de armoedespiraal te blijven zitten. De kansen op onderwijs gaaf houden is één van de speerpunten in de werking van De Tondeldoos. Kinderfonds De Tondeldoos ondersteunt 170 gezinnen en 400 kinderen.

Praktische info

Uiterste besteldatum?

De bestellingen moeten binnen zijn voor 6 december 2020.

Waar en wanneer kan uw bestelling afgehaald / geleverd worden?

Uw bestelling is afhaalbaar bij een rotariër of wordt geleverd op het opgegeven adres binnen 14 dagen.

Wenst u meer inlichtingen?

U kan terecht op het e-mailadres wijn@rotarydendermonde.be.

Afgelopen acties

Feestmaaltijd voor 220 kansarmen

Zo’n 220 kansarmen namen deel aan het feestmaal van Rotary Dendermonde. Dat doet Rotary Dendermonde al voor de twaalfde keer, steeds in de kerstperiode om zo iedereen de kans te geven om eens uitgebreid te genieten deze tijd van het jaar.