Acties

Flyer Wijnactie Rotary

Moederdag ontbijt actie!

Genieten van een heerlijk ontbijt op moederdag?  Dat kan dankzij de moederdag ontbijt actie van de Rotary Club Dendermonde. Wij leveren uitstekende ontbijtpakketen tijdens moederdag  tvv kom op tegen kanker!

In samenwerking met…

Onze goede doelen

De opbrengst van deze wijnactie gaat integraal en rechtstreeks naar onder meer:

komoptegenkanker
mega
Tondeldoos_Logo2
Tondeldoos_Logo2

De 1000 km voor
Kom op tegen Kanker

Patiënten en naasten steunen, opkomen voor patiëntenrechten, onderzoeksprojecten financieren, helpers ondersteunen en kanker voorkomen. Elk jaar fietst onze club met een aantal ploegen de befaamde “1000 km voor Kom Op Tegen Kanker”.

M.E.G.A.

Het M.E.G.A.-project gaat ervan uit dat preventie gericht moet zijn op het promoten van ‘gezond gedrag’ en het maken van ‘gezonde keuzes’. Het is een programma tot ontwikkeling van sociale en persoonlijke vaardigheden voor leerlingen van het zesde leerjaar basisonderwijs.

Kinderfonds De Tondeldoos VZW

Kinderfonds De Tondeldoos VZW komt al meer dan 15 jaar op voor de belangen van kinderen en gezinnen in armoede in Groot-Dendermonde en ondersteunt hen op psychisch, sociaal, materieel en financieel vlak. Bijzondere aandacht gaat uit naar de kinderen, omdat kinderen die opgroeien in armoede een groter risico lopen om in de armoedespiraal te blijven zitten. De kansen op onderwijs gaaf houden is één van de speerpunten in de werking van De Tondeldoos. Kinderfonds De Tondeldoos ondersteunt 170 gezinnen en 400 kinderen.

Engagement vanuit het hart

Bond zonder Naam wil zoveel mogelijk mensen vanuit het hart aanspreken en met elkaar verbinden. En zo een samenleving creëren die een warm verschil maakt, vooral voor wie minder kansen krijgt. Concreet willen we dit waarmaken door mensen te inspireren en helpen in hun groei. Want hoe meer inzicht we in onszelf en de wereld hebben, hoe meer we elkaar te bieden hebben. Dit engagement maken we hard voor en met mensen in kansarmoede, eenzaamheid of gevangenschap.

Naam, B. Z. (z.d.). BZN engageert zich vanuit het hart – Bond zonder Naam. Geraadpleegd op 11 oktober 2022, van https://www.bzn.be/nl/over-ons/1214/vanuit-het-hart

Praktische info

Uiterste besteldatum?

De bestellingen moeten binnen zijn voor  mei 2022.

Waar en wanneer kan uw bestelling afgehaald / geleverd worden?

Uw bestelling is afhaalbaar bij een rotariër of wordt geleverd op het opgegeven adres op 8 mei 2022.

Wenst u meer inlichtingen?

U kan terecht op het e-mailadres wijn@rotarydendermonde.be.

Afgelopen acties

Feestmaaltijd voor 220 kansarmen

Feestmaaltijd voor 220 kansarmen

Zo’n 220 kansarmen namen deel aan het feestmaal van Rotary Dendermonde. Dat doet Rotary Dendermonde al voor de twaalfde keer, steeds in de kerstperiode om zo iedereen de kans te geven om eens uitgebreid te genieten deze tijd van het jaar.